Costa Blanca Spanje: Luxe 'Adults only' bed and breakfast

7 Juli 2021 - Casa la Naranja

€ 82.00

Comfort, luxe, rust en ruimte. Genieten staat bij b&b Casa la Naranja centraal. Adults only dus geen kinderen onder de 16 jaar.
Iedere dag begint jouw dag met een 3-gangen ontbijt aan het zwembad, met uitzicht op zee. De 4 ruime gastenkamers met comfortabele boxspringbedden hebben natuurlijk een eigen badkamer en een privéterras. Met uitzicht op de tuin met wijngaard, olijven- , amandel, en natuurlijk fruitbomen kijk je over de sinaasappelgaarden op de zee. Een kamer is volledig rolstoeltoegankelijk. Parkeren op eigen afgesloten terrein.
De omgeving is zeer gevarieerd. Lange zandstranden, prachtige baaitjes, uitgestrekte valleien en bergen, leuke Spaanse stadjes zoals Denia, Javea en Gandia. Een uurtje van Valencia en Alicante. Of je nu een weekendje wilt komen luieren en relaxen of actief wilt zijn? In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Met je partner of een vriendengroep. Het kan allemaal. Wat te vieren? Bel of mail ons even voor de mogelijkheden! Je vakantie in Valencia aan de Costa Blanca begint bij Casa la Naranja! Kijk snel op www.casalanaranja.nl

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi
Airco

Regio
Costa Blanca

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 2

De omgeving van bed and breakfast Casa la Naranja is heel veelzijdig. Het huis staat tussen de sinaasappelgaarden zo'n 10 km van zee en de lange zandstranden tussen Denia en Alicante. Houd je meer van rotsige baaitjes? Dan rij je een stukje verder richting Javea waar je prachtige baaitjes vindt met leuke restaurantjes. Ga je de andere kant op dan rij je de uitgestrekte valleien in. Hier kun je prachtige wandelingen maken. Op vlakke wegen maar ook over pittige bergpaden. In de lente bloeien hier de amandel- en kersenbomen uitbundig. Je weet niet wat je zien en ruikt! De omgeving is ook een echt fietsparadijs. Niet voor niets trainen hier de professionele wielrenploegen. Aan golfbanen geen gebrek en wil je even wat cultuur opdoen? Valencia en andere mooie steden en stadjes zijn binnen een uur aan te rijden.